Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Patates Püresi

(Patates Püresi nasıl yapılır)

Patates Püresi için kullanılan malzemeler :
3 adet patates
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı kaşar peyniri
1 çay kaşığı tuz ve karabiber

Tarifi :
Patatesleri küçük küçük doğrayın, patateslerin üzerini örtecek kadar su koyun, 10 dakika kadar pişirin ve süzün. Sıcak sütü, yağı koyup ezin. Peyniri ve tuzu ilave edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 27 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,023 saniyede oluşturuldu.