Fatuş için kullanılan malzemeler :
1 doğranmış marul
1 büyük doğranmış hıyar
5 doğranmış domates
10 adet doğranmış taze soğan
1 yeşil kıyılmış biber
6 çorba kaşığı limon suyu
1 diş dövülmüş sarımsak
1 çorba kaşığı mayonez
1/ 2 çorba kaşığı kıyılmış taze nane
6 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
5 dilim hafif kızarmış ekmek
Tarifi : Salata kasesine, bütün doğramış olduğunuz malzemeyi koyun. Üzerine zeytinyağı ve limon suyunu döküp, tuz ve karabiberi ilave edin. İyice karıştırın. Salatayı kızarmış ekmeklere sürüp servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009