Ana Sayfa > Kebaplar - Köfteler > Sebzeli Sac Kavurma

(Sebzeli Sac Kavurma nasıl yapılır)

Sebzeli Sac Kavurma için kullanılan malzemeler :
500 gr.kuzu eti
1 kase mantar
2 yeşil biber
3 domates
3 kırmızı biber
2 soğan
2 diş sarımsak
lavaş ekmeği
tuz, karabiber
sıvıyağ

Tarifi :
İlk olarak kuzu eti sıvıyağda sotelenir. Daha sonra üzerine ince kıyılmış 1 kase mantar da ilave edilerek iyice sotelenir. Daha sonra üzerine sarımsak, doğranmış kuru soğan ve yeşil biber eklenir. Bir süre sonra doğranmış domates ve kırmızı biber de eklenerek tuzu ve baharatı eklenir. Lavaş ekmeği ile beraber sunum yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 26 Kasım 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,030 saniyede oluşturuldu.