Ana Sayfa > Salatalar > İtalyan Salatası

(İtalyan Salatası nasıl yapılır)

İtalyan Salatası için kullanılan malzemeler :
5 adet domates
1 fincan zeytinyağ
4 diş sarmısak
tuz
fesleğen veya taze nane

Tarifi :
Domatesleri soyup küp küp kesin. Sarmısağı kıyın. Zeytinyağı ve sarmısağı domatese ilave edin. Salataya, fesleğen yapraklarını ya da taze naneyi koyun. Tuz serpin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : İtalyan salatasını et yemekleriyle servis yapabilirsiniz.
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,016 saniyede oluşturuldu.