Ana Sayfa > Salatalar > Rokalı Enginar Kalbi Salatası

(Rokalı Enginar Kalbi Salatası nasıl yapılır)

Rokalı Enginar Kalbi Salatası için kullanılan malzemeler :
1 kg. enginar kalbi konserve, dörde bölünmüş
80 gr. kurutulmuş domates, jülyen kesilmiş
2 adet taze soğan, jülyen kesilmiş
3 diş sarmısak, ince kıyılmış
1 çay kaşığı pul biber
2 demet roka
dereotu
1 limonun suyu
½ çay bardağı zeytinyağı
karabiber
tuz

Tarifi :
Sos için:
Bir kapta sos malzemelerini karıştırın.

Çukur bir kaba enginarı, kurutulmuş domatesi, taze soğanı, pul biber ve sarmısağı koyun, sosu da ilave edin ve karıştırın. Bir servis tabağına ortası boş kalacak şekilde roka yapraklarını dizin. Ortasına enginar karışımından koyun ve dereotuyla süsleyip servis edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 09 Temmuz 2010

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,019 saniyede oluşturuldu.