Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Bıldırcın Kebap

(Bıldırcın Kebap nasıl yapılır)

Bıldırcın Kebap için kullanılan malzemeler :
1 adet bıldırcın
1 adet bostan patlıcan
30 gr tereyağı
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı krema
2 yemek kaşığı salça
1 tutam tuz
1 tutam karabiber

Tarifi :
Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.

İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 20 Kasım 2004

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,010 saniyede oluşturuldu.