Hamilelik , Bebek Bakımı , Tüp Bebek Gelinlik , Gelinlik Dükkanları , Evlilik , Nikah , Düğün Salonları , Alyans , Nikah Şekeri , Düğün Organizasyonu , Balayı
Ana Sayfa  
20 Eylül 2014 - Cumartesi 

Hoşgeldiniz

Şu anda sitemizi
31 kişi
geziyor

Sayfa İçinde Arama


Tarif Ekle
Yemek Sözlüğü
Püf Noktaları
Şifalı Bitkiler
Ölçüler
Kalori Cetveli
Diyetler
Restaurantlar

Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz

Üye sayımız 2552
Son Üyemiz
canan tunç

Üye Listesi
Üye İşlemleri
Tarif Ekle

Ziyaretçi Sayımız


Resimli Yemek Tarifleri


Resimli yemek tarifleri sayfası; Meltem'in günlük hayatta, davetlerde yaptığı yemek tariflerini, ramazan sofralarında (iftar yemekleri, sahur yemekleri) yaptığı ramazan yemeklerini, sizlerle paylaştığı, sizin de üye olabileceğiniz, ücretsiz yemek tarifi sayfasıdır. yemek nasıl yapılır, yemeğin tarifi nedir gibi sorularınıza sayfamızdan cevap bulabilirsiniz. Yemek tarifleri sayfasında bulunan ücretsiz hizmetlerden bazıları şunlardır: Malzemelere göre arama, yemek ismine göre arama, kategorisine göre arama, günlük yemek menüsü, kategorilere göre listelenmiş yemek tarifleri, web sayfanıza günün menüsü ekleme, pratik bilgiler, yöresel tarifler. Üye olduğunuzda kendi tariflerinizi çok kolay şekilde sayfaya ekleyebilirsiniz. E-posta adresinizi listeye eklerseniz, günün menüsü adresinize hergün gönderilir. Afiyet olsun. ......Meltem
Resimli Yemek Tarifleri
  Adı içinde   geçenler
  Malzemesinde 
 olsun
  Malzemesinde   olmasın
  Kategorisi    olanlar
 
                          



Madımak Yemeği

( Madımak Yemeği nasıl yapılır, Madımak Yemeği yemek tarifi )
     
Madımak Yemeği İçin Kullanılan Malzemeler : 1 kg madımak
200 gr kıyma
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 fincan bulgur
2 soğan
tuz
karabiber
Yemeğin Mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6
Madımak Yemeği Tarifi : Madımakların kök tarafındaki kırmızı kısımlar alarak ayıklayın. Yıkadıktan sonra süzün ve soğanları soyup yemeklik şeklinde doğrayın. Tereyağına soğanları pembeleşene kadar kavurun ve kıyma ilave ederek 4-5 dakika pişirin. Salça ve sekiz su bardağı su ekleyip kaynatın. Madımak ilave edip 10 dakika kaynattıktan sonra bulguru ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip tencerenin kapağını kapatarak 25-30 dakika kaynatın. Sıcak olarak servis edin.
Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği Tarih : 23 Temmuz 2004


  Bu yemek hakkında 19 kişi yorum yazdı.
Yemeğin ortalama puanı

kürşat öztürk
Puan :
bilgi için teşekkür ederim

ayşe bayır
Puan :
madımağa kıyma konmaz pastırma konur

MeLTeM
Puan :
Madımağın pastırma ile yapılan tarifi de sayfamızda bulunmaktadır. Üyelerimiz kendi tariflerini sayfamıza göndermekteler. Eğer, sayfamızdaki tariflerden farklı tarifleriniz varsa siz de tariflerinizi gönderebilirsiniz. Sayfamızdaki diğer madımak tarifini okumak için lütfen buraya tıklayınız.. .

gamze kaya
Puan :
Madımağa kıyma değil pastırma konur ayrıca yoğurtlusu da oluyor galiba.

zeynep yıldız
Puan :
Madımak yemeğine pastırma çok güzel oluyor. Pastırma pahalı derseniz çemen de aynı tadı veriyor. İçine salça konmuyor, toz kırmızı biberle pişiyor. Mevsimi nisan mayıs ayları

esra silay
Puan :
madımak yemeğine kemik de süper lezzet veriyor .

ayşe
Puan :
madımağa isteğe bağlı olabilir ama kesinlikle kıyma konmaz yha pastırma çemen yada kemikli et onur bi sivaslı olarak ve hemen hemen her hafta pişiren biri olarak ayrıca madımağı uzunsa kökü kısaltılır ve satırla parçalanır yaprak yaprak olmaz yani bulgurda biraz daha fazla olursa daha lezzetli olur

Emine
Puan :
madımak yemeğini aslını pastırmalı biliyoruz ama benim gibi pastırma yemeyenler için sucuk da güzel oluyor. ayrıca madımak kurusu da süper

yşegül
Puan :
banada pazarda pastırmalı az bulgurlu tarif ettiler çok pişirdim ynede az pişmiş hep ot dye çabuk pişer sandım bidaha düdüklüde yapıcam

melike şahan
Puan :
madımaka et tarzı hiçbirşey konmaz

hürrem
Puan :
madımak yemeği pastırrmasız daha güzel oluyor.

enise
Puan :
Ben bir Sivaslı ve madımagın hası yetişen yerdenim.(Suşehri) Ve ben madımağı 28 senedir bilir ve pişiririm. Bu zaman içerisinde hiç pastırma, sucuk, çemen koymadım. Madımağın hası kuru kemik ile olur, bunu bir deneyin farkı ve lezzetini göreceksiniz. Şimdiden afiyet olsun. Aklıma düştü ben madımak yapacagım kuru kemik ile.

halime topdemir
Puan :
ben sivaslı olduğum halde bu kadar kırıcı yorumlar yapmıyorum

asiye kılıç
Puan :
bence bu tarife ben bayıldım çok iyi yazmış kim yazdıysa ellerine şalık

hilal karahan
Puan :
bence çok güzel yazmışlar ve çok güzel bir yemek ben çok seviyorum bu yemeği

öznur ceylan
Puan :
teşekkür ederim

burcu birsen
Puan :
ben sivaslı değilim ama madımak çok severim olsada yesek

Atakan Öztürk
Puan :
saol hacı yardım için:):):):):):):):):):):)

TUBA GULPINAR
Puan :
MADIMAK KORMENSIZ YENMEZ


Yorumlarınız bizim için değerlidir. Lütfen yorum yazınız.
* Ad Soyad :
E-posta
(doldurulması zorunlu değil, sayfada yayınlanmayacak)
:
  Web Adresi :
* Yorum :
  Puan :
* İşlem Sonucu :



Google
Web yemek.meltem.gen.tr







İftar Tarifleri, Ramazan Tarifleri, İftar Yemekleri, Sahur Yemekleri

Fotoğraf Albümü

yemek tarifleri


Günün Menüsü
Çırpma Çorba
Susamlı Tavuk
Fırında Makarna
İrmik Tatlısı

Günün Püfü
Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.

En Son Eklenenler
Levrek Sarma
Fırında Somon 2
Saçaklı Köfte
Taze Kekikli Sucuk Kavurma
Pofidik Poğaça
Macaron
Hurma Lisa
Tavuklu Pratik Güveç
Yalancı Beyti
Fırında Karnıbahar Mücveri


 

 

 
Powered By Kesdi.Com ©

Etiketler
Et Yemekleri | Çorba Tarifleri | Tavuk Yemekleri | Tatlı Tarifleri | Pilav Tarifleri | Pasta Tarifleri | Kek Tarifleri | Hamurişi Tarifleri | Börek Tarifleri | Salata Tarifleri | Salatalar | Oktay Usta | Emine Beder | Ayşe Tüter | Ebru Şallı | Diyet | Etli | Bebek Çocuk | Zeytinyağlı | Gaziantep | Sivas | Yöresel Tarifler | Mama Tarifleri | Ramazan Tarifleri | İftar Tarifleri | Sahur Tarifleri | Yemekteyiz|