Mantar Soslu Fileminyon için kullanılan malzemeler :
500 gr. biftek
2 adet soğan
300 gr.mantar
1 çorba kaşığı un
1 çay bardağı süt
15 çorba kaşığı yağ
1 çay kaşığı tuz ve karabiber
Tarifi : Etleri önceden, tuz, karabiber ve soğan rendesiyle 3 saat marine edin. Tavaya yağı koyup etleri kızartın. Aynı tavaya 1 çorba kaşığı unu koyup karıştırın.
Mantarları ince ince kıyıp ayrı bir tavaya koyun, sütü ilave edip, baharatları ekleyin. Mantarları etlerin üzerine koyarak servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 27 Aralık 2003