Gazpacho için kullanılan malzemeler :
2-3 olgun domates
1 küçük boy kuru soğan
1 diş sarımsak
1 adet yeşil taze biber
1 adet orta boy salatalık
1 dilim kuru ekmek
2-3 yemek kaşığı sirke
yarım çay bardağı zeytinyağı
2/3 su bardağı domates suyu
Tarifi : Ekmeği bir kasede üzerini geçecek kadar su ile 5 dakika bekletin. Daha sonra çatalın arkası ile suda ezin.
Sebzeleri soyup doğrayın. tüm malzemeleri blendırdan geçirin.
Üzerine dilediğiniz miktarda su ilave edip karıştırın. Soğutup fesleğen yaprakları ile servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : yagmursezen Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009