Sebze Bahçesi için kullanılan malzemeler :
1 tavuk göğüs eti
1 küçük soğan
300 gram bezelye
1 havuç
1 patates
1.5 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı domates salçası
3 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
Tarifi : Tavuk etini küçük küpler şeklinde doğrayın. Soğanın kabuğunu soyun kıyın. Havuç ve patatesin kabuğunu soyup tavuk etlerinin büyüklüğünde doğrayın. Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğanı ilave edin. Hafifçe kavurun. Tavuk etini ilave edip kısık ateşte kavurmaya devam edin. Bezelye, havuç ve patatesi ilave edip 5 dakika daha kavurun. Su ve salçayı ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : AKGÜLCEMAL Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009