Altın Kesesi için kullanılan malzemeler :
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
5 yemek kaşığı un (tepeli)
1 su bardağı süt
içi için:
1 kutu pasta kreması
ceviz
fındık
çikolata
süslemek için:
hindistan cevizi
jelibon
Tarifi : Bütün karışım iyice çırpılacak. Teflon tava kızdırılıp 1 yemek kaşığı krepten dökülüp kaşıkla inceltip yağsız olarak pişirilecek. (Büyük ateşin yarımında pişirilecek) Pişeni yayvan şekilde (yani üst üste gelmeyecek şekilde koyup üstü kapatılacak) (25 tane çıksın)
Ortasına pasta kreması, ceviz, fındık, çikolata konup kapatılacak. Folyo kağıdı ile bağlanacak.
Üzeri hindistan cevizi ve jelibon ile süslenip servis yapılacak.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009