Tarifi : Köfte için ilk olarak kıyma karıştırma kabına alınır. Kıymaya kabartma tozu ve süt eklenerek yoğrulur.baharatları ve tuzu ayarlanır.kiremit yağlanarak köfteler kenarları yüksek olacak şekilde kiremite yayılır. Fırında yarı kıvamda pişirilir.köfte yarı kıvamda pişince fırından alınır. daha sonra haşlanmış patatesler yuvarlak kesilir. Köftenin üzerine dizilir.üzerine de teryağı dilim dilim doğranarak konur. Karabiber serpilir, muskat rendelenir. En üst kata da kaşar peyniri rendelenerek fırına verilir.peynirler nar gibi kızarana kadar pişirilir.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009