Tarifi : 1 su b. un karıştırma kabına alınır. Una tuz ve kabartma tozu eklenerek karıştırılır. Ortası havuz şeklinde açılır. içine sıvıyağ ve yoğurt ilave edilerek az su ile hamur yoğurulur.hamur kulak memesi kıvamında olmalı. Hazırlanan hamur yağlanmış tavaya alınarak tavanın dibine yayılır.
Daha sonra rendelenmiş domates, salça ve zeytinyağı ile sos yapılır. Sos hamurun üzerine sürülür. En üste de zeytin sosis,salam ve sucuk doğranarak eklenir. Üzerine kaşar rendelenerek tavanın kapağı kapatılır. Ağır ateşte pişirilir.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009