Patatesli Tavuk Kanatları için kullanılan malzemeler :
yarım kg. tavuk kanadı
2 domates
2 biber
6 mantar
2 diş sarımsak
3 patates
biberiye
tuz, tane karabiber
sıvıyağ
Tarifi : Dometesi 6 parçaya kesin. Mantarları ortadan 2`ye kesin. Patatesler kçük boy ise bütün olarak kalsın. Biberleri kesin. Karıştırma kabına tüm sebzeleri, tavuk kanatlarını, biberiye, tuz ve karabiber ilave edip tüm malzemeleri elinizle ile harmanlayın. Fırın poşetine tüm malzemeleri alın. Fırın poşetinin ağzını bağlayın. Fırın tepsisine alın. Önceden ısıtlmış olan 180 derecelik fırında pişirin. Servis tabağına poşetten çıkartarak alın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009