Yufkalı Kadayıf Sarması için kullanılan malzemeler :
1 adet yufka 300 gr. kadayıf
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay bardağı ceviz içi
ŞERBETİ İÇİN:
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
1 çay kaşığı limon suyu
Tarifi : Kadayıfı yağla karıştırın. Bir yufka açıp içine kadayıfları koyun ve cevizi de kadayıfların üzerine serpin. Yufkayı sararak rulo haline getirin. Rulo biçimindeki yufkaları dilim dilim kesin. Tepsiye dizip fırına verin. Üzeri pembeleşince fırından alıp şerbetini dökün.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 02 Şubat 2004