Enginarlı Pizza için kullanılan malzemeler :
1/2 kg. ekmek hamuru
2 enginar
100 gr. dilimlenmiş gravyer peyniri
1 limon
tuz ve karabiber
zeytinyağı
Tarifi : Enginarları temizleyiniz, sert yerlerini ve tüylerini temizledikten sonra limonlu suya koyunuz. Hamuru açınız enginarların suyunu süzdükten sonra ince dilimlerle kesip açılmış hamurun üzerine kenarlarda iki santim bırakarak yayınız. Üzerini gravyer peyniri ile örtüp, tuz, karabiber ve zeytinyağı koyunuz. Önceden 250 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişiriniz.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : AKGÜLCEMAL Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009