Tavuk Şöleni için kullanılan malzemeler :
4 adet tavuk budu
300 gr. mısır gevreği
100 gr. galeta unu
2 çorba kaşığı un
2 adet yumurta
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı süt
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuzkarabiber
1 çay kaşığı kırmızıbiber
kızartmak için sıvıyağ
Tarifi : Tavuk butlarının dersini çıkartın. Bir kapta sütü, unu, yağı, baharatları ve mısır gevreğini karıştırıp butları bu karışıma iyice bulayın. Kızgın yağda butları kızartın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 04 Şubat 2004