Papaz Yahnisi 2 için kullanılan malzemeler :
500 gr. kuşbaşı et
200 gr. arpacık soğanı
3 çorba kaşığı margarin
2 diş sarımsak
1 adet havuç
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı et suyu
tuz
karabiber
Tarifi : Yağı tencereye koyup eritin. İçine etleri koyup, kavurun. Suyunu çekince soğanı ve havucu ekleyin, tekrar kavurun. Üzerine unu serpip yeniden kavurun. Et suyunu ekleyin, karabiber, varsa defne yaprağı eklenebilir. Servis yaparken maydanoz da kullanabilirsiniz.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 21 Şubat 2004