Ana Sayfa > Tatlılar > Murtağa

(Murtağa nasıl yapılır)

Murtağa için kullanılan malzemeler :
1 küçük paket margarin (125 gr.)
2 su bardağı un
2 yumurta
3- 4 çorba kaşığı bal

Tarifi :
Yağ ile un hafif ateşte pembe renkte kavrulur.Sıcakken içine çatalla çarpılmış yumurta dökülüp parçalamadan karıştırılır. Tabağa alınıp üzerine bal gezdirilir

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 17 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Üç dakika suda beklettiğiniz taze limon hem daha kolay sıkılır hem de bol su verir.





Sayfa 0,037 saniyede oluşturuldu.