Mantarlı Tavuk için kullanılan malzemeler :
2 tavuk göğsü
2 sivri biber
1 soğan
1 su bardağı doğranmış mantar
3 çorba kaşığı kaşar rendesi
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı krema
1 tatlı kaşığı tuz
karabiber
köri
kırmızıbiber
Tarifi : Tencerede margarin eritilir ve kuşbaşı doğranmış tavuk etleri içine koyulur. Sonra doğranmış sivri biberler, tuz ve karabiber ilave edilip kavrulur. Biraz kavrulunca mantar eklenir. Ardından da soğan doğranıp koyulur. Kırmızıbiber ve köri ilave edildikten sonra karıştırılıp 5 dakika kapağı kapatılıp pişirilir. Sonra kaşar peyniri rendesi ve krema koyulup karıştırılır, kapağı kapatılıp biraz kaynatıldıktan sonra servise hazırdır.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4