Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Kebaplar - Köfteler
>
Azer Sarma
(Azer Sarma nasıl yapılır)
Azer Sarma için kullanılan malzemeler :
250gr dana kıyma
250gr kuzu kıyma
100gr ceviz içi
yeni bahar
kekik
tuz
karabiber
Tarifi :
Kıymaları baharatlarla karıştırıp rulo olcak biçimde serin. İçine cevizi koyup rulo sarın bir folyoya sıkıca sarıp, derin dondurucuda 30dk bekletin sonra rosto gibi keserek kızartın.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Pilavlar, Salatalar
Kaç Kişilik :
6
Gönderen :
F.S.Koçyiğit
Gönderdiği tarih :
10 Ocak 2006
Günün Menüsü
Yayla Çorbası
Pastırmalı Piliç
Spagetti
Börülce Salatası
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
19
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Üç dakika suda beklettiğiniz taze limon hem daha kolay sıkılır hem de bol su verir.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI