Pabucaki için kullanılan malzemeler :
3 adet patlıcan
1 kutu labne peynir
1 kutu ton balığı
2 adet yeşil soğan
tuz, karabiber
kızartmak için sıvıyağ
2 adet kırmızı biber
Tarifi : Patlıcanları alaca soyup uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Kızdırılmış sıvıyağda kızartıp servis tabağına alın. Soğanları ve kırmızı biberleri ince kıyın. Bir kasede labne peyniri ve ton balığını karıştırıp, soğan ve kırmızı biberleri ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edin. Patlıcanların ortalarını doldurun. Biraz dinlendirip servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 29 Nisan 2006