Hasbahçe Spesial için kullanılan malzemeler :
100 gr küçük doğranmış kuzu kuşbaşı
100 gR küçük doğranmış piliç göğüs
50 gr ince doğranmış mantar
1/2 domates
1 yeşil biber
100 gr rendelenmiş kaşar
isteğe bağlı baharat
Tarifi : Et, tavuk ve mantarı teflon tavada tereyağı ile kavurun. Kavurma işlemi bitmeye yakın iri doğranmış domates ve biberleri karıştırarak biraz daha kavurun. Karışımı kiremit tavaya aktarın 1/2 çay bardağı su ilave edin. Rendelenmiş kaşarları yemeğin üzerine serpiştirip yüksek ateşde 5 dakika bekletin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 2
Gönderen : murat usta Gönderdiği tarih : 20 Aralık 2006