Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Paçanga

(Paçanga nasıl yapılır)

Paçanga için kullanılan malzemeler :
2 adet yufka
150 gr pastırma
200 dr rendelenmiş kaşar
1 adet orta boy domates
1 adet orta boy biber

Tarifi :
Yufkayı 4 üçgen olacak şekilde kes. domatesi, biberi ve pastırmayı doğra, kaşarıda ekledikten sonra sigara böregi bibi sar. yağda kızar sıcak sıcak servis yap. Afiyet olsun

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : çayla süper gider.
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir





Sayfa 0,039 saniyede oluşturuldu.