Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Tuzlu Badem

(Tuzlu Badem nasıl yapılır)

Tuzlu Badem için kullanılan malzemeler :
500 gr badem
3 çay kaşığı tuz
2 adet yumurta

Tarifi :
Badem kaynar suda 5 dakika haşlanır. Soğuk su ile soğutulup kabukları temizlenir. Bir kap içinde badem çarpılmış yumurta beyazı ve tuz iyice karıştırılır. Bir tepsiye yayılıp orta ateşli fırında altüst edilerek pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,023 saniyede oluşturuldu.