Ana Sayfa > Salatalar > Kabaklı Tavuk Salatası

(Kabaklı Tavuk Salatası nasıl yapılır)

Kabaklı Tavuk Salatası için kullanılan malzemeler :
2 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
1 su bardağı yoğurt
3 diş sarımsak
6 dal dereotu
1 kaşık maydanoz
1 tutam tuz
1 su bardağı sıvı yağ

Tarifi :
Kabaklar kazınır, küp şeklinde doğranır, sıvıyağda kızartılır, kağıt havluya çıkartılır. Tavuk göğsü haşlanır, didiklenir, karıştırma kabına kabak, tavuk, yoğurt, mayonuz, ezilmiş sarımsak, dereotu ve tuz konur, karıştırılır, servis tabağına aktarılır.
Soğuk servis edilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,044 saniyede oluşturuldu.