Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Kadayıflı Paçanga Böreği

(Kadayıflı Paçanga Böreği nasıl yapılır)

Kadayıflı Paçanga Böreği için kullanılan malzemeler :
250 gr. kadayıf
5 dilim pastırma(ince kıyılmış)
100 gr. taze kaşar peyniri
2 domates(dilimlenmiş)
2 yeşil biber(dilimlenmiş)
2 yumurta(iyice çırpılmış)
1 su bardağı galeta unu
kızartmak için sıvıyağ

Tarifi :
Kadayıfı iyice birbirinden ayırın. Ceviz büyüklüğünde elinizde açın. İçine bir dilim pastırma, bir dilim domates, bir yeşil biber, bir dilim peynir koyun. Sarma sarar gibi iyice sarın. Hepsi bitene kadar aynı işlemi yapın. Yumurtaları iyice çırpın. Kadayıfları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak kızgın yağda arkalı - önlü kızartın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : melaba
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir





Sayfa 0,016 saniyede oluşturuldu.