Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Cevizli Biberli Ekmek

(Cevizli Biberli Ekmek nasıl yapılır)

Cevizli Biberli Ekmek için kullanılan malzemeler :
4 su bardağı un
1 paket kuru maya
1 çay kaşığı tozşeker
1 tatlı kaşığı tuz
su
150 gr margarin

içi için:
1 çay kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı biber salçası
1 kase ceviz
2 diş sarımsak
kimyon
pulbiber

Tarifi :
Karıştırma kabına 4 su bardağı unu alın. Ortasına 1 paket kuru mayayı ilave edin. Üzerine 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çorba kaşığı toz şeker ilave edin. Üzerine alabildiği kadar su ekleyerek bir hamur elde edin. Marggarini tavaya alın ve eritin. Domates ve biber salçasını eriyen maragrinin üzerine alın. Hamuru merdane ile yuvarlak olarak açın. Hamurun üzerine domtes salçalaı sostan sürün. Üzerine kırılmış cevizleri ilave edin. Hamurun bir ucudan başlayarak rulo yapın. Fırın tepsisine rulo oalrak alın. Hamurun üzerine bitün ceviz batırın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.