Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Enginar Suflesi

(Enginar Suflesi nasıl yapılır)

Enginar Suflesi için kullanılan malzemeler :
7 enginar
1 kutu krem peynir
2-3 dilim dil peyniri
5 çorba kaşığı mayonez

Tarifi :
7 adet enginarı haşlayın. Enginarlar haşlandıktan sonra parçalayıcıdan geçirin. Karıştırma kabına parçalanmış olan enginarları alın.

Üzerine küp kesilmiş dil peyniri, mayonez ve krem peynir ilave edip tüm malzemeyi karıştırın. Tüm malzemeyi fırın kabına alın. Önceden ısıtılmış olan 170 dereclik fırında pişirin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,016 saniyede oluşturuldu.