Ana Sayfa > Et Yemekleri > Ciğer Tava

(Ciğer Tava nasıl yapılır)

Ciğer Tava için kullanılan malzemeler :
yarım kg dana ciğeri
2 patate
2 havuç
yarım demet taze soğan
yarım demet maydanoz
tuz, kekik, pulbiber

kızartmak için:
sıvıyağ
un

Tarifi :
Ciğeri küp küp doğrayın. Una bulayıp tuzlayın. Patates ve havuçları da küp doğrayıp kızartın, ardından ciğerleri kızartın.

Servis tabağına sebze ve ciğer kızartmasını alın. Üzerine önce biraz sıvıyağ gezdirin. Daha sonra kuz, kekik ve pulbiber ilave edin. İnce kıyılmış taze soğan ve maydanozu koyun.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,013 saniyede oluşturuldu.