Ciğer Tava için kullanılan malzemeler :
yarım kg dana ciğeri
2 patate
2 havuç
yarım demet taze soğan
yarım demet maydanoz
tuz, kekik, pulbiber
kızartmak için:
sıvıyağ
un
Tarifi : Ciğeri küp küp doğrayın. Una bulayıp tuzlayın. Patates ve havuçları da küp doğrayıp kızartın, ardından ciğerleri kızartın.
Servis tabağına sebze ve ciğer kızartmasını alın. Üzerine önce biraz sıvıyağ gezdirin. Daha sonra kuz, kekik ve pulbiber ilave edin. İnce kıyılmış taze soğan ve maydanozu koyun.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009