Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Peynirli Mini Kuruvasan

(Peynirli Mini Kuruvasan nasıl yapılır)

Peynirli Mini Kuruvasan için kullanılan malzemeler :
1 paket milföy hamuru
250 gr beyaz peynir
1 miktar karabiber
1 çorba kaşığı ceviz içi
1 adet yumurta
1 çorba kaşığı
1 çorba kaşığı

Tarifi :
Harcı için kullanılacak olan tüm malzemeyi (beyaz peynir, karabiber, ceviziçi, yumurta, kıyılmış dereotu ,kıyılmış maydanoz) karıştırın. Hamuru üçgen şeklinde kesin. Üçgenin tabanına hazırladığınız içi koyun.

Kenarlarına yumurta sarısı sürün geniş kenardan başlayarak rulo yapın. Kıvırıp ay şeklini verin. Üzerine de kalan yumurta sarısını sürün. Buzdolabında 25 dakika beklettikten sonra çıkarın ve önceden 220 derece ısıtılış fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.

Sıcak servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir





Sayfa 0,022 saniyede oluşturuldu.