Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Ispanaklı Garnitür

(Ispanaklı Garnitür nasıl yapılır)

Ispanaklı Garnitür için kullanılan malzemeler :
2 adet patates
2 adet havunç
400 gr ıspanak
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı soya sosu
arzuya göre baharat

Tarifi :
Patatesleri ve havuçları parmak büyüklüğünde uzun uzun kesin. Ispanakları sadece ortadan ikiye bölün. Tavaya yağı koyun, ısındıktan sonra havucu atıp bir iki dakika kavurun. Daha sonra patatesleri atıp beş, altı dakika kavurun ve ıspanağı, soya sosunu, baharatları ekleyip kavurmaya devam edin, beş dakika sonra yemek hazır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,015 saniyede oluşturuldu.