Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Acılı Kanepeler

(Acılı Kanepeler nasıl yapılır)

Acılı Kanepeler için kullanılan malzemeler :
12 adet tost ekmeği
300 gr.ceviz içi
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı margarin
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı kırmızıbiber
1 çorba kaşığı kimyon
1 tutam tuz

Tarifi :
Salçayı, sarımsağı, margarini, baharatları ve kıyılmış cevizi bir kapta iyice karıştırın. Tost ekmeklerini çeşitli şekillerde kestikten sonra üzerlerine bu karışımdan sürerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 10

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 04 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.