Ana Sayfa > Pilavlar - Makarnalar > Kıymalı Meyhane Pilavı

(Kıymalı Meyhane Pilavı nasıl yapılır)

Kıymalı Meyhane Pilavı için kullanılan malzemeler :
200 gr. kıyma
3 adet sivribiber
1 adet soğan
1 su bardağı bulgur
2 çorba kaşığı salça
maydanoz
2 su bardağı su
tuz
karabiber

Tarifi :
Kıymayı ve soğanı yağda kavurun. Üzerine salçayı, doğranmış biberleri , suyu, bulguru ve baharatları ekleyip, tencerenin kapağını kapatın. 20 dk.kadar pişirip servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 21 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.