Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Doyuran

(Doyuran nasıl yapılır)

Doyuran için kullanılan malzemeler :
1/2 kurumuş pandispanya
2 çorba kaşığı pudra şekeri
2 çorba kaşığı kakao
1 elma
kuru incir
kayısı
ceviz içi
kuru üzüm
süt
hindistan cevizi veya eritilmiş çikolata

Tarifi :
Pandispanya ufalanır, içine küçük küçük doğranan kayısı ve incir koyulur. Pudra şekeri, elma rendesi, ceviz içi, kakao ve kuru üzüm ilave edilip karıştırılır. Karışıma süt ilave edilerek yumuşatılır ve yuvarlanacak bir kıvama getirilir. İstenilen büyüklükte toplar yapılır, hindistan cevizi veya erimiş çikolataya bulanarak servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 14 Nisan 2004

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,012 saniyede oluşturuldu.