Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Mayonezli Levrek

(Mayonezli Levrek nasıl yapılır)

Mayonezli Levrek için kullanılan malzemeler :
1 kilo levrek
1 havuç
yarım soğan
biraz maydanoz
1 defne yaprağı
1 limon
süslemek için yeşil marul yaprakları
tuz, karabiber
5 kaşık mayonez

Tarifi :
Levreği temizledikten sonra bir tencereye koyun üzerine biraz su, 1 adet kazınmış havuç, yarım soğan, maydanoz, defne yaprağı, tuz ve karabiber koyup haşlayın. Servis tabağına marul yaprakları ve halka halka kesilmiş soğanla süsleyin. Balığın şeklini bozmadan yerleştirin üzerine krema sıkma aleti ile mayonez sıkıp süsleyerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kudret
Gönderdiği tarih : 13 Temmuz 2004

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,015 saniyede oluşturuldu.