Ana Sayfa > Tatlılar > Billur Tatlısı

(Billur Tatlısı nasıl yapılır)

Billur Tatlısı için kullanılan malzemeler :
1 kg. süt
2 kahve fincanı şeker
1 paket vanilya
4 yemek kaşığı buğday nişastası

Tarifi :
Süt, şeker, vanilya ve nişasta karıştırılarak muhallebi kıvamına getirilir ve bir servis tabağına dökülür. Soğuduktan sonra üzerine meyve ilave edip süslenebilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2004

Arama


Günün Püfü

Makarna pişirirken haşlama suyuna azıcık sıvı yağ katılırsa, hem su kaynayınca taşmaz, hem de makarnalar birbirine yapışmaz.





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.