Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Etli Kuru Fasülye

(Etli Kuru Fasülye nasıl yapılır)

Etli Kuru Fasülye için kullanılan malzemeler :
400 g et (kuzu veya koyun kuşbaşı)
1 bardak kuru fasülye
3 adet domates
1 adet soğan
1 kaşık margarin
2 bardak su.

Tarifi :
Fasülyeler bir gece önceden ıslatılır. Bir miktar kaynatılır sonra suyu süzülüp yıkanır. Diğer tarafta etler kavrulur, sonra soğan, domates ilave edilir ve suyu eklenerek kaynamaya bırakılır.Etler biraz piştikten sonra fasülye ilave edilir ve kaynamaya bırakılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 05 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,017 saniyede oluşturuldu.