Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Tavuk Çorbası

(Tavuk Çorbası nasıl yapılır)

Tavuk Çorbası için kullanılan malzemeler :
1 tavuk bacağı
1 kereviz
1 havuç
1 bardak yoğurt
2 diş sarımsak
tel şehriye
1 yumurta
un
kekik
pul biber
yağ

Tarifi :
Tavuk haşlanır, haşlanan suyun içine havuç ve kereviz rendelenir. Tavuk bacağı didiklenir. Suyun içine atılır. Havuçlar pişince tel şehriye saımsak tuz ilave edilir. 5 dakika kaynatılır. Yoğurt, un, yumurta karıştırılıp, yavaş yavaş çorbaya ilave edilir. Yağın içine kırmızı biber ve kekik konulur. Ocakta biraz pişirilip çorbaya ilave edilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : SİBEL GÖRGÜ
Gönderdiği tarih : 06 Nisan 2006

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,012 saniyede oluşturuldu.