Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Patates Eskalop

(Patates Eskalop nasıl yapılır)

Patates Eskalop için kullanılan malzemeler :
3 adet patates
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı kaşar rendesi
karabiber
tuz

Tarifi :
Patateslerin kabuklarını soyup, çok ince şekilde dilimliyoruz. Fırın tepsisinin içine yağı ve sütü döküp patatesleri içine koyuyoruz. Üzerine tuz ve karabiber döküp bol kaşar rendesiyle fırına veriyoruz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 19 Mayıs 2006

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,086 saniyede oluşturuldu.